en stadsfest

en stadsfest

Förra helgen var jag på stadsfesten i Skellefteå. Vi hade lite klassreunion, eller snarare med det som internt kom att kallas för ”fikagruppen” under sista året då vi mestadels satt i Doris café på skolan och gossarna här hade egna stora kaffekoppar för då fick man mer kaffe, billigare! Ja, det var tider det. Själv hade jag inte lärt mig dricka kaffe, så jag umgicks mest.
Vi åt först lite mat ute och sa hejhej och sånt där som man måste göra när man nästan inte ses alls för alla är utspridda överallt i landet.
Sen gick vi hem till Franz och spelade ölspel.
Sen var det dags för att gå till den dära Stadsfesten, så det gjorde vi.
Där träffar man annat folk man inte sett sen gymnasietiden, men oftast hamnar man i ett tält och dricker öl.

One thought on “en stadsfest

  1. Åh! jag saknar mina klassisar från gymn. Och er nya klassisar också. Vet du en o-god grej. David ska ut och resa i 2.5 månad och åker i december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *