hej hopp

hej hopp

Nu sitter jag på universitetsbiblioteket i Umeå och försöker vara vettig. Jag går en distanskurs i 3d nu i sommar och nu var uppgiften att göra en pepparkaksgubbe. Dock tappade jag bort kameran i programmet alldeles nyss och hittade aldrig igen den. Då tänkte jag att det var dags för lite paus.
Vad gör ni idag?

4 thoughts on “hej hopp

  1. tänkte bara säga att jag är väldigt förtjust i din blogg, du har alltid så himla fina bilder och verkar så kreativ! ha det fint och hoppas det löser sig med 3d programmet(;

  2. Åhå, hoppas det löser sig. Jag sitter på jobbet, och hela förmiddagen var våra datorer nere, så vi tog en sväng in på Hemköp istället. Varning!! Det är utförsäljning och folk är helt bananas. Så om du drar ner på stan, undvik Hemköp, eller utrusta dig med vassa armbågar.

  3. Just nu sitter jag i soffan inomhus efter att ha arbetat på en kyrkogård i solen hela dagen och bränt mig på axlarna. Aj, aj, aj! Kram/L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *