juddeskrutt och sommaren

juddeskrutt och sommaren

Det här är från i juni förra året. Åh, vad jag vill ha sommar och få leka lite med min systerdotter och ha roligt. Jag pratade med henne i telefon häromdagen. Hon sa att hon hade gula band och andra band och sen fick jag en puss genom telefonen också.
Fast innan jag får åka norrut har jag först har jag en massa skola att göra. Skriva en uppsats i konst och skriva en marknadsplan och kanske göra ut någon reklam eller något som blir resultatet av marknadsplanen. Håhåjaja.
Dessutom fick jag nästan inte låna några pengar av csn den här gången. De där pengarna tar mig knappt till Västerbotten.
Jag tror de tar studenten här på Lindholmen idag, det tutar och folk har vita kläder och blommor i alla fall. Det skulle inte alls vara dumt att få sommarlov idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *