onsdagkväll

onsdagkväll

I onsdags följde jag med på Joakim sittning, deras årliga kinkysittning, jag var nog så illa tvungen då vi satt ihop med en kedja kring våra halsar.
Jag tog en massa fina bilder som alla ser ut som något alternativt, punkigt, 60tal, möjligtvis på en gayklubb om man så vill. Men för att undvika att hänga ut de kalasande studenterna låter jag dem vara för de inbjudna och ni får endast se dessa två bilder på mig.
(och mamma, du kan vara lugn. Den här fina studentföreningens sittningar är nog bra mycket snällare än de där sex-sittnigarna som de pratade om i Umeå. Alla behöll kläderna på och ingen mådde dåligt. Vi skrattade mest och hade roligt.)

7 thoughts on “onsdagkväll

  1. Hej!
    Ser jättekul ut! Såg du om Markus var där? Han sa att han nog skulle dit för ett tag sen..
    Kram Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *