hurra för er!

hurra för er!

Tack så himla mycket för alla länkar till förra inlägget, fortsätt tipsa! Det är hemskt roligt.
Idag har jag ledigdag, eller, vi ska komma på ett företag att göra marknadsplan åt resten av terminen så jag funderar på lite sådant.
Sen så fixar jag lite företagssaker, skickar affischer och ritar på ett roligt uppdrag som förhoppningsvis blir klart idag.
Nu tänkte jag träna, det är lustigt det där, folk tror inte att jag är en sådan där som tränar och säger jag att jag spelade fotboll tills jag var 17 blir de än mer förvånade. Visserligen var jag sämst, men det är en annan femma.
Sen får jag gliringar ibland om att jag skulle vara väldigt pryd också.
Jag diskuterade saken med Anna som trots att hon är grym på bandy kan även hon få såna kommentarer. Hon sa att det nog blir så när man går omkring i klänningar hela dagarna. Man behöver väl inte vara alldeles vän och mesig bara för att man gillar puffiga kjolar och pastellfärger?
Nåväl, styrketräning blir det alltså på gymet 3 minuter bort, skulle det varit längre dit kanske det inte skulle bli lika ofta.
Hejhopp!

3 thoughts on “hurra för er!

  1. Men du är ju go och tränar som alla andra goa. Och länkar till mig. Jag har fått många nya läsare!! hade 131 häromdagen. Synd bara att ingen kommenterar 🙂
    Kramo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *