8 thoughts on “begåvningar

  1. mitt ex kunde också låta som en droppande kran. när jag var arg på honom brukade han göra droppljudet och sen kunde jag inte vara arg något mer. hade helt glömt bort det. tack för påminnelsen. <3

  2. Ah, jag kan också böja mina yttersta fingerleder så!! aldrig sett nån mer som kan det! Haha! Alla tycker det är så läskigt.
    Sen får jag också ett cpöga när jag ler – det ena ögat kniper ihop sig mer (hur får man starkare muskler på bara ena ögat??) när jag ler och gör att jag ser helt galen och manisk ut.. inte så smickrande

  3. jag kan också sjunga med stängd mun! ser dock ut som en blåsfisk när jag gör det, och det ser ju lite kul ut, och jag tar tyvärr mig själv på ganska stort allvar, så det är inte vid många tillfällen jag utövar min talang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *