glass och sånt.

glass och sånt.

Joakim kom hit igår och hälsade på. Vi började dagen med att hänga på vetenskapsfestivalen en stund, eller ja, det blev ganska länge. Anna ringde på eftermiddagen och sa att hon hade tråkigt. Vi sa att vi borde gå på bio. Så det gjorde vi. Utan förväntningar såg vi Kick-Ass, aldrig någonsin har jag velat bli en superhjälte så mycket som efter den.
Idag åkte vi ner på stan igen och jag lyckades hitta en resväska lagom stor att ta med mig till Wien på torsdag.
Sen lyssnade vi lite på vetenskapsfestivalen inne i Nordstan.
En tjej kom fram till mig och sa att hon tyckte om min blogg. Jag blev väldans chockad, och lite generad, men allra mest en massa glad. Tack!
Vi åt mjukglass, åkte hem, glömde nästan bort tiden (för det tar nästan dubbelt så lång tid att åka spårvagn in till centralstationen nu när de håller på och bygger om och grejer). Men vi hann iväg med nöd och näppe och Joakim hann med sitt tåg.
(Fast han hade gärna fått missa det där tåget och stanna lite extra. Det är så fint att ha honom här. )

3 thoughts on “glass och sånt.

  1. Kick-ass verkar ju intressant.

    Glass är lite kluvet för mig, jag blir hemskt sugen när jag tänker på det men tycker sällan att det är särskilt tasty i verkligheten. Synd.

  2. tack själv för en massa fin inspiration! (som tyvärr allt för sällan får nåt utlopp)

    Kram anna från nordstan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *