de där jag kommer umgås med hela hösten

de där jag kommer umgås med hela höstenDet här är min projektgrupp och vi kommer jobba tillsammans hela hösten. Vi kommer slita vårat eget och varandras hår, hamna i hål av desperation men förhoppningsvis även få till några glädjeskutt. Jag får tyvärr inte säga vad det är för företag vi ska jobba med, och för tillfället vill jag nog inte ens säga vilket område det är. Men det kanske kommer.
I veckan har vi diskuterat och diskuterat och när vi trott vi varit något så när klara om något så kommer våra kära lärare från Dotank in och nämner något som vänder allt runt igen. Oj, oj, det är påfrestande, men fruktansvärt roligt.
(förresten, glöm inte tävlingen i inlägget tidigare, det har kommit några bidrag, men jag vill se mer!)

One thought on “de där jag kommer umgås med hela hösten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *