måndagmåndag

måndagmåndag

Nu vill jag bara säga att jag har gjort en massa bra saker idag! Jag tog som sagt kontakt med KPMG och gick dit med en hög papper jag sammanställde. Så någon gång framöver kommer de skicka en faktura och allt blir klart med deklarationen och återbäring får jag lagom till julklapparna. Sen så har jag gjort klart en affisch till Söt Likör, universitetets damkör och gjort lite andra ärenden. Dessutom, till råga på allt, så gick jag ut och sprang! Tog en runda runt elljusspåret. Jag tror banne mig jag inte varit ute och sprungit på riktigt sen jag spelade fotboll och hade löpträningar i 12 minusgrader mitt i vintern (läs några år sedan). 
Jag är den blonda unga damen längst ner till vänster på bilden. Det var tider det. 

One thought on “måndagmåndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *