barnböcker

barnböcker

När Joakim kom hem från Barcelona för en vecka sedan hade han med sig en present till mig. En barnbok med alldeles underbara illustrationer i. Orlando the marmalade cat heter den, men jag har inte hunnit läsa den än för allt det jag läser just nu måste promt vara kurslitteratur, annars kommer aldrig denna termin gå ihop för mig.

Men en annan alldeles fantastisk barnbok (som jag läst, ja) är den min mamma köpte på 70talet. Den är lite halvt trasig och någon har målat med tuschpenna över några av sidorna. ”Barnet” heter den i alla fall och handlar om ett barn som vägrar komma ut ur magen. Och när det väl gör det, så vill det bara pussas.

Nu ska jag kila på lektion, jag tror vi ska se Singing in the rain!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *