karlstad

karlstad


För om vi bortser från mina otroligt oformliga tankar hit och dit så besökte jag faktiskt Karlstad och Joakim. Och det var otroligt härligt.
Joakim började med att bjuda mig på födelsedagsmiddag på en indisk restaurang, gott! Vi var helt ensamma på stället så när som på plastrosen vi hade mellan oss på bordet. Joakim visade mig universitetet som är väldans fint med det gigantiska nybyggda ägget som är en föreläsningssal och bibliotek med stora fönster och högt i tak. Universitetsområdet kändes litegrann som en sci-fi-film och det är ju bara ett gott betyg.
Men nu är jag som sagt tillbaka här på Östra Grevie, har sagt upp mitt rum och snäll som hon var, damen med internatansvaret, så behöver jag inte betala för hela september, men än dock halva. så 3500 blir det att punga ut för den tiden jag bott här. I veckan flyttar jag in i en tvåa tillsammans med Tove och hennes pojkvän, tillsvidare.
Det är dock så att det inte bara är jag som är helknäpp. Tove sa även hon att hon är lite besviken på utbildningen hittills. Men vi får väl hoppas att det blir bättre snart.
Nu ska jag skriva en faktura!

One thought on “karlstad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *