Östra Grevie del 3

Östra Grevie del 3


Tove och pojkvännen
Malmöfestivalen är i full gång den här veckan så vi tog bussen in till staden och såg grymma Junior Boys, jag dansade lite med mitt nya täcke och den nya kudden jag precis köpt. Malmö är väldig fint! Men annonsörerna på Blocket får 700 mail på direkten. Det sa ägaren till den lägenhet Tove ska få gå på visning på på lördag.

couscous, Magda, hyra
Idag åkte vi in till Malmö igen, jag och Magda ur klassen (även hon bor på internatet, men får kanske snart flytta in till stan om allt går bra) letade konstnärsmaterial och hittade det, gick och handlade lite mat och gjorde en väldigt god couscoussallad när vi kom tillbaka. Vi hade fått lappar för hyran uppsatta på våra dörrar. 3500 betalar vi och det tycker vi är konstigt.
En mycket stor eloge till mina vänner Tove och Magda som tagit hem och scannat saker åt mig och låtit mig låna datorer (de på skolan är i installationsfasen) att redigera illustrationsjobbet som jag råkade ta på mig. Men nu är det klart och de som går högstadiet (hela sverige) kanske kommer få se dem om jag förstått det hela rätt.

Skolan rullar på så smått. Vi har gjort självporträtt och gjort porträtt av vår bordsgranne och pratat mest. Jag tror det skulle kunna bli bra.

One thought on “Östra Grevie del 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *