en god gärning ungefär

en god gärning ungefär

När jag kollade min mail i morse hade jag fått ett via Behance. Det var en man som sökte en gammal vän i Skellefteå som heter Bäckström i efternamn, precis som jag. Jag kollade upp denne man på Eniro och på så sätt fick jag veta hans andranamn. Vilket var ett väldigt ovanligt andranamn som jag vet att en bekant till mig också har. Så, jag skickade ett sms till den här bekantskapen och sa ”Är det din pappa som eftersöks” och det var det.

Jag fick höra att den här australiensaren som han är, träffade skelleftebon under en tågluff i Europa för en hel massa år sen.

och för att citera skelleftebons son som sa: ”Min far är i extas” så kan vi ju dra slutsatsen att allt slutade lyckligt och jag hoppas de har många fina minnen att prata om.

(Det blev en väldigt luddig historia, men den var fin egentligen)

One thought on “en god gärning ungefär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *