minst 2 evigheter

minst 2 evigheter


Jag har köpt ett fint smaragdgrönt tyg på Kupan för 40:-
Jag tänkte att jag ska sy en kjol av det. Jag har längtat efter en smaragdgrön puffig kjol jättelänge. Och nu ska den bli av. Tyget är minst 2 evigheter stort, därför kanske jag syr en klänning av det med, och kanske en till kjol.

För övrigt är jag ledsen över att Linköping är lika långt bort som tyget är stort. Jag menar. tänk vad mycket man går miste om där. Och vilka människor man inte får träffa av att bo för långt bort från staden. Typiskt Linköping, typiskt.

Mitt lägenhetsletande i Skellhell går dåligt. Men T/R är häftigast. Jag gillar’t.

Nu ska jag sy kjol, sen se hela släkten på TV i frusna män söker kärlek. Dragspelsspelande på hög nivå tror jag att det blir.

2 thoughts on “minst 2 evigheter

  1. Nä, fy vad synd att du inte kommer! Jag hade ju sett fram emot att träffa dig ju.. Men din gröna kjol kommer alldeles säkert att bli himla fin.

    KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *