vi har en karta över pianot

vi har en karta över pianot

Nu ska jag berätta om Anna, fast det var inte tanken utan jag skulle berätta om ett inlägg hon skrivit på hennes blogg. Men först måste jag berätta lite om henne som jag egentligen inte alls känner.
Anna är några år yngre än mig, rödhårig och fräknig (och det är ju jättefint ju)
Anna ritar, det är kanske därför jag hittade henne (eller tvärtom var det nog egentligen). Hennes senaste bilder får mig att tänka på Daniel Novakovic som alltid är bäst och det har jag skrivit många gånger (och mina källor säger att Anna också tycker det)
Anna har bra musiksmak. Jag blev förvånad när jag kände igen rödtotten högst upp på min grannarlista på last.fm (vilket för oinsatta betyder att vår musiksmak är väldigtväldigtväldigt lika) och det är därför jag nu var tvungen att skriva om denna unga dam och hennes senaste blogginlägg. Det behandlar ämnet Mùm – we have a map of the piano. Tredje spåret på skivan jag alltid lyssnar på när jag ska sova.

Hon länkar även till videon med den här killen som gjort den på sitt eget vis, och finns det något bättre än att se en av de mysigaste låtarna nånsin spelas på glasburkar och böcker? Det tror inte jag.

(själva gör Mùm videor där det sprutar blod ur katter)

One thought on “vi har en karta över pianot

  1. alltså åh! vilken överraskning! vad glad jag blir.
    och det där med grannar har jag inte sett. fast det kunde jag kanske i och för sig gissa. (du lyssnar på bra musik 😉

    (múm är så fintbra!)

    och måste erkänna att du är min idol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *