Tromsø? (framtidsångest)

Tromsø? (framtidsångest)


bildtext: Barbara, right, and Alicia in Tromsø

Nästa onsdag flyr Tove och Julia till Tromsø, kanske så norrut man kan komma. Det betyder att alla försvann från Skellefteå.
De säger att jag ska med men just nästa onsdag blir knepigt, för på fredagen tar jag mitt pick och pack för en weekend i Paris med Ingeborg.
Sen måste jag göra arbetsproverna klart som jag aldrig lyckas göra, men jag köpte lite färg idag i alla fall. Jag har inte målat sen jag gick högstadiet tror jag.

Sen, eller nu på direkten, måste jag bestämma mig för hur fasen jag ska göra med mitt liv. Förhoppningsvis kan jag gå nåt med konst i höst, i Stockholm eller Skåne. Om jag bara lyckas göra arbetsproverna. Jag gör inget om dagarna och det gör att jag gör ännu mindre.
Egentligen kanske jag borde söka jobb någonstans.
Fast jag har ju tänkt åka till Norge och hitta nåt så det känns onödigt att fixa något i Skellefteå eller Burträsk när jag ändå inte kommer vilja vara kvar här helt ensam. Förr hade jag planerat Oslo, men de åker till Tromsø och det kanske är roligt men jag kommer ju behöva gå omkring i filtar och lusekoftor hela dagarna och snön smälter väl inte förrän i augusti där.
jag vill inte bestämma mig för nåt. Kan man inte få vara liten och de största gåtorna man måste lösa är om den fyrkantiga röda träbiten går ner i det trekantiga hålet eller inte.

Bläsch.

One thought on “Tromsø? (framtidsångest)

  1. Hej! det kanske tar evigheter innan du ser den här kommentaren, om du ser den alls, ramlade in på din sida när jag sökte efter en karta på google lustigt nog.. Jag tänkte fråga om jag kan få låna bilden du har till min blogg? Sen vill jag också säga att jag tror jag har klappat den där isbjörnen och att Tromsö äger!!! Lätt den bästa platsen på jorden så åk dit om du kan 🙂 Mvh Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *