nu lämnar de mig.

nu lämnar de mig.

Vi skulle ha en helfransk dag och Tobias säger alldeles allvarligt ”jag är mer sugen pa grodlar”, har man bott för länge i frankrike da? Vi at dock inte det utan var franska dag sträckte inte langre än till frukosten bestaende av baguett, brieost och croissanter. Vi bjöd saklart in var norska ocksa. Senare pa kvällen sag vi det mest bisarra i filmväg jag sett pa länge; Sweeny Todd. Tim Burtons nya musikalfilm. Jag älskar Burton, sa enkelt är det.

Men det var igar och idag var sista skoldagen. Sista dagen med den mest frisprakiga läraren jag haft. Sen sa är det sista dagen jag och Tobias bott tillsmmans. Slut pa samboskapet och visst är det fascinerande att vi statt ut att bo tillsammans i en lagenhet som är nästan är mindre än min förra.

Ikväll aker Tobias och Ingeborg till Venedig och aker gondol tillsammans och har pa sig masker. Men jag ska inte klaga. Jag har fatt en ny vän. Jag kallar honom Djuret. Mest för att han faktiskt är ett djur (tror jag). Han bor nagonstans i tvättmaskinen, kanske under den. Idag bet han, eller krafsade sa det lät i metallen. Sa ikvall blir det sahär istället.

– Djuret?
krafs krafs krafs
– Du kommer somnat inom tre minuter, jag slar vad.
krafs krafs

– Djuret? Har du somnat?

Inget svar

Sa min sista natt i aix kommer vara precis som vanligt.

(men hon aker hem söndag tänker ni, jo, det är sant. Men i och med att jag sover när jag sover sa kommer jag vara vaken tills flygbussen gar 4.45 pa söndagmorgon)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *